WAAROM RADIO DJ’s GEEN NOOTJES ETEN OF MELK DRINKEN

[dropcap]E[/dropcap]Een DJ is een Disk Jocky en je hebt DJ’s die plaatjes draaien in een disco maar je hebt ook DJ’s die radio maken, ze zitten achter een microfoon tof te doen. Praatjesmakers zijn het die ergens iets tekort zijn gekomen en stoer doen achter een mengpaneel. In ieder geval, bij Radio Fiets lopen er een aantal grote ego’s rond die werkelijkwaar helemaal niks kunnen. Maar ze gedragen zich als diva’s.

Iedere DJ krijgt een aantal lessen om zijn of haar (woke) oren. Hoe werkt een mengpaneel, waar is dat knopje voor? Hoe praat je een intro vol? Wat is een fadeout en een cold end? Maar wat iedere DJ sowieso moet weten is, drink geen melk voor of tijdens jouw programma, zo krijg je namelijk slijm in jouw keel en dat is goor en je maakt als snel een goor geluid op de radio. Wat betreft nooitjes, dat is ook een slecht idee. Die kunnen ervoor zorgen dat je ineens een stukje noot spuugt. Bah niet doen dus.

Opvallend genoeg zijn er zoveel DJ’s bij Radio Fiets die chocolade melk drinken, nooitjes eten en sommige maken het zo bont, ze eten melk chocolade met nootjes! Ziet of hoort u zo’n DJ op onze webcam? Laat het ons dan meteen weten, dan grijpen we zo snel mogelijk in.

Radio Fiets

Radio Fiets