1. Home
  2. Radio
  3. 5 DINGEN DIE RADIO DJ’S ALTIJD ZEGGEN
5 DINGEN DIE RADIO DJ’S ALTIJD ZEGGEN

5 DINGEN DIE RADIO DJ’S ALTIJD ZEGGEN

1.79K
0

Een DJ is een Diskjockey, eigenlijk een plaatjes draaier. Maar een radio DJ in een plaatjes draaier en praatjes maker. En uit onderzoek gehouden door Radio Fiets, is naar buiten gekomen wat de meest voorkomende praatjes zijn van radio DJ’s.

1Ik ga kijken wat ik voor je kan doen

Een luisteraar zit thuis, zich te vervelen, heeft geen spelcomputer, geen internet, geen smart tv. Niks, alleen een radio en een oude telefoon. Dan is de radio DJ jouw beste vriend en heb je zin om met die DJ te bellen. Te bellen om een plaatje aan te vragen, want dat wil je graag delen met de rest van het land. Je belt op, komt eindelijk door de drukke studio lijnen, vraagt je plaatje aan. En wat zegt de DJ? “Ik ga kijken wat ik voor je kan doen.” Dit is totaal niets zeggend en we weten allemaal wat de DJ hier eigenlijk zegt; “ik ga jouw plaat niet draaien want ik moet mij aan mijn playlist houden die de music director heeft samengesteld in Power Gold